Wonen nabij het stadshart

Als bewoner van één van de woningen van “Molenplein fase 2” woont u aan de rand van de stad op loopafstand van alles wat Den Helder te bieden heeft. Het stadshart waarin wijken, grachten en winkelstraten de komende jaren zijn en worden onderworpen aan een grondige metamorfose. Ook het winkelgebied krijgt een nieuwe impuls door de bestaande ondernemers te centreren en nieuwe winkels toe te voegen. Kortom, volop kansen wanneer u op zoek bent naar een levendige, moderne woonplek.

Stond u voorheen uren in de file voor een verkoelend dagje strand, vanaf nu is het slechts een stukje wandelen naar de zeedijk vanaf uw nieuwe thuis. Prachtige fiets- en wandelroutes door de omliggende natuurgebieden maken Den Helder de ultieme stad voor buitenmensen. Een heerlijke plek om uit te waaien en tot rust te komen. Met de altijd frisse zeewind in de rug kunt u eindeloos fietsen door de duinen of langs de Helderse dijk. Of wat dacht u van het prachtige duingebied tussen Den Helder en Julianadorp.

Wandelend, fietsend of over het water door de omliggende door de natuurgebieden vergeet u bijna dat de drukte van de Randstad zich op een uur rijden bevindt.

Bekijk de ligging van de woningen