Een stad om van te genieten

In Den Helder hoeft u zich geen moment te vervelen. Een bezoekje aan de schouwburg op de Oude Rijkswerf, een filmpje pakken in de bioscoop, of wandelen over het historische Willemsoord met zijn gezellige terrasjes. Hier is genoeg te doen.

Ver weg van alle drukte en files van de Randstad vindt u in het noordelijkste puntje van Noord-Holland een oase van rust. Den Helder, een stad met rijke marinehistorie, is de plek waar u iedere dag heerlijk thuiskomt. Pal aan de Noordzee en het Waddengebied is de zee altijd dichtbij, en dat kunt u met al uw zintuigen waarnemen. Proef de zilte zeelucht, luister naar de branding, geniet van het adembenemende uitzicht over het Marsdiep met zeehonden op de Razende Bol en ontdek in de verte de contouren van Texel. Strand, duinen, bos en landerijen in de directe omgeving. Hier is de natuur uw buur. Thuiskomen in een stad die erom vraagt even alles achter u te laten.
Aan de Weststraat op 250 meter van de zee realiseert Helder Vastgoed BV zeventien woningen en aan de Keizersgracht vijf woningen. Opvallende architectuur, ruime woningen waarvan de woningen aan de Weststraat zijn voorzien van royale tuinen en een viertal woningen met mooie dakterrassen. De woningen aan de Keizersgracht zijn alle voorzien van een dakterras op het zuidwesten georiënteerd dus volop zon. In de inpandige stallingsruimte is plaats voor elf parkeerplaatsen welke reeds zijn gekoppeld aan diverse bouwnummers.
Den Helder probeert zich nu en de komende jaren te ontwikkelen tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Blikvanger is o.a. de bibliotheek (beste van de Wereld in 2018), de schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark dat zich uitstrekt van het station tot de Noordzeedijk. Authentieke groenzones in o.a. de nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van het Molenplein plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode.
Den Helder kent een levendig stadscentrum waarbij diverse panden in met name de Keizerstraat en Spoorstraat deelnemen aan het gevelverbeteringsproject, waardoor ook deze straat weer fijn wordt om te winkelen. De stad heeft volop keuze uit sportfaciliteiten als tennisparken, sportscholen, een golfbaan en een modern nieuw zwembadcomplex. In het centrum vindt u naast musea ook de Schouwburg De Kampanje. Een avondje uit begint in één van de gezellige restaurants en eindigt met een goed glas wijn op een sfeervol terras. Den Helder laat u genieten van het goede leven.